Sista inlägget

Äventyret är över, jag är hemma i Sverige igen sedan i förrgår och lektionerna är redan igång på SU. De två tentorna som var kvar i Spanien gick bra tror jag, de ämnena var jag mer intresserad av till att börja med så de var lättare att plugga till även om man tappade motivationen lite när det var så fint väder ute.

Hemresan gick förvånansvärt bra, fick gå upp tidigt som satan men jag kom ju också hem tidigt så det var värt det. Det är jätteskönt att vara tillbaka, men samtidigt planerar jag redan att åka och hälsa på. Man skapade sig ju ändå ett liv därnere, och medan det fortfarande finns människor där som man känner och saknar kommer det kännas konstigt att inte vara där med dem. Tyvärr (eller tur nog?) så kommer ju både Erasmusstudenterna jag lärt känna och Rakel och Emma inte att stanna kvar i Alcalá; Erasmusfolket åker tillbaka till sina länder och Rak och Emma åker hem till Galicien.

Det har varit en oförglömlig upplevelse, och jag är så glad och lycklig att jag bestämde mig för att göra detta. Om ni får chansen att göra ett utbyte själva - ta den!

Vill ni höra mer från mig i framtiden kommer jag återgå till att skriva på Bävern Recenserar, såklart :)

RSS 2.0